Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /volume1/web/wordpress/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /volume1/web/wordpress/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

3 reacties

 1. L.s, ik ben op zoek naar gegevens over Aernt van Zevender. Zijn zerk bevindt zich in de kapel van de mannenzaal van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis te Amersfoort. Op de zerk staat dat hij is overleden op 20 oktober 1628. De enige andere Aernt die ik kan vinden in die tijd is overleden voor ca 1611. Bovendien komen de zegels/wapens niet overeen. Beschrijving wapen op de zerk:
  gedeeld schild; rechts een omgewende gekroonde leeuw van goud op een veld van keel (= verticale arcering, heraldiekkleur rood) (van Zevender). Links gefaast van sabel en goud aan zes stukken, schildhoofd van zilver met een klaver van sinopel ( = heraldiekkleur groen) , vergezeld door twee sterren van goud (waarschijnlijk het familiewapen van diens moeder) Het schild gedekt met een gekroonde helm met lambrequins (= een over de rand geplooide versiering) en dragende tot hemteken de uitkomende leeuw (van Zevender).
  Hopelijk kunt u mij verder op weg helpen? Met vriendelijke groet, Anneke van de Laar

  1. Beste Anneke,

   sorry voor de late reactie.

   Ik zal een foto van het familie wapen plaatsen. De seventer website is in opbouw en het kan nog jaren duren voordat alles er op staat.

   groetjes Kees van Seventer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *