UX/ UI designer

Ik ben heel erg onder de indruk van hoe je in zo’n lastige corona tijd zo onverstoorbaar en zelfstandig hebt kunnen werken aan je afstuderen. En wat een mooi en welverdiend resultaat!
16 augustus 2020, Alexander was de leidinggevende van Charlotte
Lead Product Owner | Payments- en banking expert (Knab)
Charlotte is gedreven, met passie voor haar vak, vraag haar bijvoorbeeld iets over vormgeving of fotografie en de energie en enthousiasme spat er vanaf. Als ze iets in haar hoofd heeft, een doel gesteld heeft, dan laat ze zich door niets van dat doel afhouden. Tijdens haar stage heeft Charlotte veel meer gedaan en opgeleverd dan binnen haar opdracht nodig was, maar ze wilde per se een compleet rapport en design opleveren, en dat heeft ze ook gedaan. Op dit moment zijn we, stap voor stap, de aanbevelingen van Charlotte aan het implementeren. Waar ik bij Charlotte ook veel bewondering voor heb is de manier waarop ze zich bij Didacticum manifesteerde, alsof ze er al jaren bij hoorde. In een club met eigenwijze techneuten is het lang niet altijd makkelijk je plek te vinden en je staande te houden, maar dat ging buitengewoon goed. Charlotte zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!
10 juni 2020, Taco was de leidinggevende van Charlotte
Directeur Opleidingen Didacticum en CTO Cyber7
Illustrator 95%
Photoshop 80%
Indesign 90%
Lightroom 70%
Premiere Pro 70%
XD 95%
HTML 80%
CSS 80%
Javascript 30%
Figma 80%
Axure 80%
Sketch 50%
Charlotte heeft ons aangenaam verrast door haar enthousiaste werkhouding en welwillendheid om te leren. Ze heeft gedurende haar stage snel leren werken met nieuwe software en deze ook eigen weten te maken. De stage opdracht heeft ze met succes afgerond en heeft een positieve indruk achtergelaten.
27 augustus 2019, Ilko was de leidinggevende van Charlotte
CTO at Mproof

Bekijk mijn verhaal als UX/ UI Designer

Charlotte van Seventer


Copyrights © All Rights Reserved by Charlotte van Seventer